perjantai 31. elokuuta 2018

SOS

Älä tule paha syömishäiriö tule hyvä syömishäiriö.

Mieluiten laihuus, ei mitään häiriötä. Mutta se helvetin bulimia kolkuttaa nyt niin tossa ovella, että mayday mayday. Oon hokenut itselleni, että en saa oksentaa, en edes yhden kerran, koska se on ihan vissi juttu, että se toistuu ja oksentaminen vie kohti bulimiaa, kohti ahmimista ja lihomista.

Tässä istun keittiönpöydän ääressä, jossa just join kahvia ja söin lapsen kanssa jätskiä ja suklaata. Välittömästi olo on kuin 20kg olisi tullut kroppaan lisää. Ja mieleen hiipii, voisinko tai onnistuisinko salaa käydä oksentamassa. Ja että miksi menin ees syömään niitä, kun ei pitänyt.

Nuorempana hakeuduin avun piiriin juuri siksi, että halusin bulimiasta eroon, koska se haittasi mun laihdutusta. Sanoin suoraan terveydenhoitajalle, etten aio lopettaa laihduttamista, haluan vain ahmimisesta ja oksentamisesta eroon. Kun kerran alkaa oksentaa, niin helposti sallii itselleen ahmimisen, kun sellainen impulssi tulee. Ja siitä tulee helvetinmoinen kierre, jossa koko kroppa menee ihan seis. Ei kiitos!

Tulin nyt kirjoittamaan tätä, jotta takoisin järkeä päähäni: älä oksenna! Älä yhtään kertaa.

Paino ollut nyt 52,7kg. Eli suurin piirtein pysynyt nyt samoissa lukemissa. Nyt kun saisin jotain ryhtiä tähän syömiseen taas, niin pääsen 51 alkaviin numeroihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti